FRI ENTRÉ
FÖR BARN
UNDER 11 ÅR

Här är våra installationer

CANOPY

Upplev hur det känns när ljuset rör sig fram och tillbaka ovanför ditt huvud. Promenera under ett omslutande tak av ljus, där den lekfulla ljudkulissen bidrar till en varm och uppsluppen känsla.

ENCHANTED FOREST

Ljuset och ljudet tar oss med på en vacker resa där vi utforskar hur natten ställs mot dagen och hur de två samverkar.

WINGS

Änglastatyerna i början av stigen får oss att fantisera om att kunna flyga. Dessa vingar representerar alla de olika typer av flygande varelser som finns runtom på Skansen. Passa på att ta ett foto framför vingarna!

QUARRY

Efter att ha kommit ut från skogen får vi njuta av värmen och lugnet en stund. En påminnelse om eldens kraft, skönhet och betydelse.

WOODLAND CREATURES

Skansen är välkänt för alla de djur som bor här. Nu har de fått nya, lysande grannar. Kan du upptäcka och namnge alla dessa skogsvarelser?

THE PARADE

En hyllning till de elefanter som bodde på Skansen så sent som för 30 år sedan. Kan du hitta rätt perspektiv för att få se elefanterna i deras naturliga miljö?

GREENHOUSE

En lekfull flirt till alla de blommor som finns på området om somrarna. En installation inspirerad av naturens enkla skönhet och de ständigt skiftande årstiderna.

The Belfry

Den stora finalen är en hyllning av en av Skansens högsta byggnader. Det är en spektakulär upplevelse att se hur ljuset dansar över himlen och skapar spår som kan ses även utanför parken.

HITTA HIT

Gå in genom Skansens huvudentré och följ skyltarna.

Upplevelsen börjar och avslutas vid Skogaholms Herrgård. Här kan ni njuta av något att äta eller dricka innan ni påbörjar ert äventyr.

Utmaning: Lyckas ni se alla de djur som gömmer sig längs promenaden?

STÖRRE KARTA

Kontakta oss

Allmänna frågor:
info@lightupyourwinter.com

Frågor om din biljett:
kundservice@eventim.se | 0771 130 150

Pressförfrågningar:
press@lightupyourwinter.com